‘Greatest Hits Collection’ The Animatora objavljen na dvostrukom vinilu

Nakon CD izdanja objavljen je i vinil zagrebačkih The Animatora.

The Animatori ‘Greatest Hits Collection’

Krešimir Blažević jedan je od najvećih rock tekstopisaca naših područja, a The Animatori zasigurno jedan od najboljih predstavnika hrvatskog pop rocka i novog vala. Krešine pjesme su u jednu ruku doista na toj razini briljantne, a u drugu ruku toliko pitke i jednostavne da su ih do danas upijale brojne generacije. Sredinom 2020. godine njihovi najveći hitovi objavljeni su na CD-u u sklopu edicije “Greatest Hits Collection”, a sada je isti popis pjesama dostupan i na dvostrukom vinilu. Njihove pjesme su ujedno i himne jedne generacije, uz njih se naglas pjevalo “Ostat ću mlad”, “Anđeli nas zovu da im skinemo krila”, “Komarci – Ljeto nam se vratilo”, “Male curice”, “Kao ogledala”, “Proljeće je zakucalo vrata pokraj nas”, “Omladinska”, “U šume za bregove”, oni su bili naš ljetni rendez-vous, oni su bili predstavnici naše omladine.

Na dvostruki 180-gramski vinil crne boje uspjele su se ugurati neke od najvećih uspješnica The Animatora, a osim spomenutih tu su i “Ljetni rendez vous”, “Mislio sam da…”, “Djevojke u gradskim nošnjama”, “Ona nije ovdje”, “Mađarac”, “Bijeg”, “Kamo odlazi svjetlo”, “Dok ležim cijeli dan u sjeni”, “Dvije pijane budale”, “Kasno je za prosinac”, “Ima još puno vremena”, “Kad se vratim kući”, “Svi momci i djevojke”, “Ja ne razumijem” i “Ona kaže je”. Da su privlačili pozornost najvećih glazbenika toga razdoblja dovoljno govori činjenica da su im albume producirala vrhunska imena poput Huseina Hasanefendića Husa, Branka Bogunovića Pifa, Željka Brodarića Jappe i Vedrana Božića.

Dvostruki vinil “The Animatori – Greatest Hits Collection” u prodaji je po cijeni od 25 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili u webshopu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X