Sinead O’Connor je sada ‘sigurna’ i ‘okružena ljubavlju’ nakon psihičke krize u kojoj je spomenula strah od samoubojstva

Nakon što je otvoreno progovorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem i izrazila ozbiljan strah kako tako više ne može dalje živjeti, irska pjevačica Sinead O’Connor je nakon dva dana ozbiljne krize spašena od strane onih koje je vole. Fanovi ili netko blizak, još uvijek se ne zna.

Sinead O’Connor (Izvor: Facebook)
Sinead O’Connor (Izvor: Facebook)

Irskoj pjevačici još prije je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, što joj znatno otežava život. Prošlog vikenda uzburkala je pažnju objavom videa na Facebooku u kojem govori kako je more suicidalne misli.

U tom videu je otkrila kako živi u sama u Travelodge motelu ‘u šupku New Jerseya’ nakon što je napustila obitelj u Irskoj ‘jer nisu marili za nju’. Sinead O’Connor se požalila kako je već dvije godine muče suicidalne misli, ali je odlučila ostati živa i kao razlog navela: “Ja sam jedna jedina među milijunima ljudi koja sam kao ja.”

“Mentalno oboljenje je poput droge, ne zanima ga tko si ti”, izjavila je pjevačica i dodala: “Stigmu također ne zanima tko si.”

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/100006731236998/videos/1977219565845732/” width=”386″ height=”214″ onlyvideo=”1″]

Njena poruka uzburkala je i redove glazbene scene, a Annie Lennox je čak i javno apelirala da se javi netko stručan posrnuloj Sinead i pomogne joj u dramatičnom momentu.

Jučer se s Facebook profila Sinead O’Connor javila osoba koja je očigledno dovoljno bliska pjevačici i ostavila poruku kako je Sinead na sigurnom i da nije suicidalna, te da je okružena ljubavlju i da prima najbolju skrb. “Zamolila me za ovaj post jer zna da se brinete za nju. Neću odgovoriti na svako pitanje, i molim vas da to razumijete. Nadam se da se ovo tiče svih vas kojima je stalo”, piše u završetku posta.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X