Singlom ‘Još jednom’ Boris Štok predstavlja novi album ‘3’

‘Pjesma je plesna i jako melodična, a ako je suditi prema reakcijama publike na posljednjem koncertu u zagrebačkom klubu Sax!, vjerujem da će se i ova studijska verzija svima jako svidjeti!’, rekao je Boris o svojem novom singlu kojeg već tradicionalno prati i vrlo zanimljiv video spot.

Boris Štok (Foto: Tanja Kanazir)

Video Spot je radio Dario Radusin i drugačije je estetike od uobičajenih spotova Boris Štoka koji je kazao da su ga snimali u snimali u šumi, tijekom dnevnog, ali i noćnog svijetla kako bi dobili malo pomaknuti SF ugođaj.

“Melodija gudača cijelo ljeto mi nije izlazila uz glave. Pjesma ima taj retro/vinatge talijanski ugođaj, kao da je izašla iz starih serija i filmova. Ona je svojevrsni hommage Moloku i italodiscu. Čim sam krenuo slagati harmonije i tekst vokal je odmah ‘sjeo’ iz prve, a zatim smo Darko (Tervelić) i ja u studiju dobili i refren, aranžman i sve se nekako zaokružilo vrlo brzo”, objašnjava Boris Štok nastanak pjesme “Još jednom”.

Pred Borisom je još jedno uzbudljivo razdoblje promocije novog albuma te brojni live nastupi, od kojih je prvi 15. prosinca u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

O novom albumu jednostavnog naziva “3” Boris je rekao: “Puno sam materijala napravio i nasnimio zadnjih godinu, dvije pa mi je bila želja da zaokružim tu priču i objavim album sada, kako bih iduće godine objavio još jedan, ali s nešto drugačijim zvukom i produkcijom. Sve se okreće digitaliji i singlovima, ali tko zna možda ove pjesme jednoga dana izađu i na tiskanom mediju.”

Album “3” donosi i Borisovu verziju pjesme slavnog George Michaela “Jesus To A Child”. Radi se o izvedbi s orkestrom koju je snimio i napravio sa Oljom Dešićem povodom koncerta u čast Ivici Vrkiću, svim riječkim glazbenicima dragog prijatelja i glazbenog urednika radija Rijeka, koji je bio veliki fan George Michaela.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X