Sitzpinker predstavlja singl ‘Iscurim’

Beogradska grupa Sitzpinker nastavlja se razvijati i rasti. Pjesma ‘Iscurim’ je možda njihov i najkompleksniji singl dosad i dolazi u paketu sa spotom čiji su tvorci Relja Arsić i Dan Grabnar, a dubinu toj viziji autora dao je Danilo Nikodinovski iz benda Consecration, koji u videu ima zapaženu ulogu.

Sitzpinker – Iscurim (foto: Relja Arsić)

Sitzpinker je upao u vorteks, nema drugog objašnjenja. Treća nova pjesma koju objavljuju od prosinca do danas je nešto što je dijametralno suprotno od prethodnog tempa rada, kada je bend objavljiva jednu pjesmu u dvije godine. U prosincu je tako izašla “Ispred očiju”, pa u veljači “Tren sigurnosti” na Hali Gali #2 kompilaciji i sada “Iscurim”. 

“Iscurim” je započet kao demo snimljen tokom kućnog druženja. Nakon tri godine usavršavanja, pjesma je završena u suradnji s producentom Andrejem Mladenovićem.

“Iscurim oslikava vantelesni momenat, posmatranje stvari odozgo i gledanje šire slike, što nas poziva na uvažavanje univerzuma iz različitih perspektiva”, poručuje grupa Sitzpinker.

“Najveći izazov je bio stvoriti priču koja drži pažnju, a da nije komplikovana i ne oslanja se na više puta viđene scene igranja i žurki. Hteli smo da spot vizualizuje pesmu – a ne da je pobedi, ali i da funkcioniše kao celina i bez nje. Mnogo je vrednih i talentovanih ljudi učestvovalo u produkciji spota, koji kao čist proizvod ljubavi bez njih ne bi uspeo”, kaže reditelj Dan Grabnar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X