Sitzpinker zove u ‘Sudan’

Beogradski bend Sitzpinker predstavlja novu pjesmu ‘Sudan’ za koju je video režirala Sara Radulović.

Sitzpinker ‘Sudan’

Usavršeni singl “Da li” obilježio je 2020. (korona) godinu i bio na mnogim godišnjim listama u regiji u samom vrhu. Prije toga Hali Gali singl “Metanoja” također je imao solidnu slušanost u Srbiji, baš kao i zategnuta “Izolacija”, ali sada je vrijeme za novu fazu u životu benda i novi zvuk.

Triju koji čine Dunja Mijačić (vokal), Pavle Trifunović (bas) i Danilo Ilić (bubanj) kao stalni član benda pridružio se producentski guru Andrej Mladenović (synt, perkusije, sampler), a prva nova pjesma koju Sitzpinker predstavlja je “Sudan”. Šta je drugačije u zvuku benda? Pa, uglavnom sve…

Uz to spot za “Sudan” je univerzum za sebe. Erotičan, ritmičan, rasplesan i neodoljiv. Redateljica Sara Radulović i snimatelj Filip Tasić u skromnim produkcionim usvjetima napravili su jedan euforično-depresivni milenijalski cinéma vérité, a u glavnim ulogama su Nevena Graovac, Andrijana Đorđević, Darija Vučko, Maja Čampar i Stevanija Zečević uz brojne prijatelje benda. Filip Tasić bio je snimatelj spota, Lazar Lazarević montažer.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X