Šiza ima novi singl ‘Oprostite, oprostite, oprostite’

Energični dvojac Šiza posljednjim singlom ‘Oprostite, oprostite, oprostite’ s debut albuma ‘Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem’ upotpunjuje krug i najavljuje rad na novim materijalima.

Šiza ‘Oprostite, oprostite, oprostite’

Šiza je krajem prošle godine gromoglasno srušila vrata naše alternativne scene te si je u kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom priskrbila hvalospjeve.
„Prsa”, „Zavijanje”, „Skromnost” i „Oprostite” slikovito prenose energiju koja prevladava na prvijencu, a četvrtim singlom bend ispisuje posljednje stranice poglavlja o prvom albumu i okreće se radu na novom izdanju.

Leonard Klaić potpisuje produkciju i mix, za master je bio zadužen Mark Mrakovčić, a snimanje su odradili zajedno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) još jednom potpisuje videospot u kojem se izmjenjuju retro kadrovi puni simbolike s dokumentarnim dijelovima Šizinog nastupa na Bambi festivalu. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Singl „Oprostite, oprostite, oprostite“ dostupan je putem YouTube kanala Dostave Zvuka, na Bandcampu benda te na svim streaming servisima.
Posljednji singl bit će moguće poslušati uživo 14. listopada u Vintage Industrialu, kada će Šiza i Mark Mrakovčić promovirati vinilno izdanje svojih albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X