Anthony Hopkins glumit će i u sljedećem filmu redatelja ‘The Father’

U ‘The Son’ pojavljuju se i Hugh Jackman, Laura Dern i Vanessa Kirby, a naslovnu ulogu tumači australski glumac u usponu Zen McGrath.

Anthony Hopkins u “The Father”

Anthony Hopkins pridružio se glumačkoj ekipi filma “The Son” Floriana Zellera, redatelja čiji mu je prethodni naslov “The Father” ove godine donio Oscar za najboljeg glumca.

Hopkins se u postavi pridružuje Hughu Jackmanu, Lauri Dern i Vanessi Kirby, a naslovnu ulogu tumači australski glumac u usponu Zen McGrath.

“Nakon našeg putovanja na “The Father”, nisam mogao snimiti još jedan film bez Anthonyja”, rekao je Zeller u priopćenju. “On je prvi pročitao scenarij za novi film jer je jedan od njegovih likova napisan posebno za njega. Bila mi je čast i velika radost imati ga uz nas da ispriča ovu novu priču.”

Komentirajući izbor mladog McGratha za naslovnu ulogu filma, Zeller je rekao da je htio “novo, neočekivano lice” za tu ulogu. “Nakon globalne potrage, pronašao sam Zena i odmah me zaslijepio njegov intenzitet i njegova emocionalna moć.”

Zeller i koscenarist “Oca” Christopher Hampton adaptirali su “The Son” prema Zellerovoj hvaljenoj kazališnoj predstavi. Film prati Petera (Jackmana) i njegovu novu partnericu Beth (Kirby) čiji se život s njihovom novom bebom nađe u neredu kad se njegova bivša supruga Kate (Dern) pojavi sa sinom tinejdžerom Nicholasom (McGrath). Detalji Hopkinsove uloge nisu otkriveni. Film je snimljen na lokacijama u New Yorku, Francuskoj i Londonu.

“The Son” ne prati iste likove kao prvi film koji je, osim Hopkinsu, Oscar donio i Zelleru i Hamptonu za najbolji adaptirani scenarij.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X