‘Škrinja’ Alejuandra Buendije od sada i na CD-u

Prema jedinstvenom mišljenju struke, glazbene kritike i publike, album ‘Škrinja’ nesumnjivo je jedno od najboljih glazbenih ostvarenja prošle godine. Saša Antić kroz svoj alter ego Alejuandro Buendija isporučio nam je ‘soundtrack’ pandemije, ali i više od toga.

Saša Antić aka Alejuandro Buendija (Foto: promo)

“Škrinja” je u mnogočemu dokument vremena u kojem već neko vrijeme živimo, bespoštedna raščlamba na proste faktore našeg aktualnog društvenog trenutka kojem Saša ponekad surovim realizmom, ponekad alegorijom, a ponekad crnim humorom i duhovitim dosjetkama daje točnu (terminalnu?) dijagnozu. Sve skupa upakirano je u širokoj lepezi pokatkad i neočekivanih glazbenih stilova i ritmova u jedan savršeni val kojim surfamo slušajući album od uvodne “Dešperado” (ujedno i skorog budućeg singla), do zaključnog “Čepića”.

“Škrinja je nastala jednostavno. Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije.” – rekao je Saša povodom objave, albuma koji je od sada osim kao digitalno izdanje, dostupan i na CD-u.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X