Vatreni Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić

Glazbenici Miroslav i Gordana Evačić snimili su vrlo atmosferičan i poseban glazbeni video u sklopu Moonlight Sessionsa. Izveli su dvije pjesme ‘Brand New Day’ i ‘Sve to Vreme’ sa svog najnovijeg albuma ‘Dan i Noć’.

Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić (Foto: Moonlight Sessions)

Uz toplinu vatre i plavičastu večernju svjetlost neba, Miroslavu i Gordani Evačić u osmoj epizodi iz serijala “Moonlight Sessions” pridružio se i kućni band ovog po svemu posebnog projekta koji čine glazbenici: Ivan Grobenski – bas, Goran Vdović – cajon, Marin Hraščanec – orgulje, Romana Pavliša, Helena Hraščanec i Rajnard Hraščanec – prateći vokali.

Moonlight Sessions predstavlja glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju, ali i novu atmosferu zbog koje je ovaj serijal toliko poseban.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X