Vatreni Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić

Glazbenici Miroslav i Gordana Evačić snimili su vrlo atmosferičan i poseban glazbeni video u sklopu Moonlight Sessionsa. Izveli su dvije pjesme ‘Brand New Day’ i ‘Sve to Vreme’ sa svog najnovijeg albuma ‘Dan i Noć’.

Moonlight Sessions s Miroslavom i Gordanom Evačić (Foto: Moonlight Sessions)

Uz toplinu vatre i plavičastu večernju svjetlost neba, Miroslavu i Gordani Evačić u osmoj epizodi iz serijala “Moonlight Sessions” pridružio se i kućni band ovog po svemu posebnog projekta koji čine glazbenici: Ivan Grobenski – bas, Goran Vdović – cajon, Marin Hraščanec – orgulje, Romana Pavliša, Helena Hraščanec i Rajnard Hraščanec – prateći vokali.

Moonlight Sessions predstavlja glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju, ali i novu atmosferu zbog koje je ovaj serijal toliko poseban.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X