Sky najavljuje novu dokumentarnu seriju o glazbenom producentu i osuđenom ubojici Philu Spectoru

Četverodijelna serija istraživat će njegovu osudu za ubojstvo glumice Lane Clarkson 2009. godine.

Phil Spector (foto: Wikipedia)

Sky je najavio novu dokumentarnu seriju o životu i kaznenoj presudi glazbenog producenta Phila Spectora. Pod nazivom “Spector”, nadolazeća četverodijelna serija istraživat će njegovu osudu za ubojstvo glumice Lane Clarkson 2009. godine.

Kao jedan od najutjecajnijih glazbenih producenata 20. stoljeća, Spector je radio sa svima od Beatlesa i Johna Lennona do Ramonesa i Celine Dion, a bio je i pokretačka snaga iza mnogih pjesama koje su definirale eru.

Službeni opis dokumentaraca glasi: “U ranim jutarnjim satima 3. veljače 2003., hitna pomoć upućena je policijskoj upravi u Alhambri, Kalifornija, prijavljujući smrtonosno pucanje na ženu. Lokacija, ekscentrična palača u stilu francuskog zamka poznata kao Pirenejski dvorac, bila je dom legendarnog glazbenog producenta Phila Spectora. Žena je bila Lana Clarkson, karizmatična i nekoć plodna filmska glumica koju je upoznao upravo te večeri.

“Kako su se sudbine ovo dvoje ljudi ispreplele? A što se zapravo dogodilo te kobne noći? Kroz objektiv ovog notornog zločina i histeričnog medijskog cirkusa koji je uslijedio, ova velika četverodijelna dokumentarna serija skida slojeve kako bi ispričala priču o Clarkson i čovjeku koji je osuđen za njezino ubojstvo.

“Čineći to, film preispituje život i karijeru jedne od najvažnijih, ali ipak zagonetnih kulturnih ličnosti 20. stoljeća, čovjeka odgovornog za bezbrojne hitove, uključujući ‘Be My Baby’ i ‘You’ve Lost that Lovin’ Feeling’.”

Seriju su režirali Sheena M. Joyce i Don Argott, a producirala ju je Janet Ginsburg.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X