‘Slaves & Bulldozers’ u kombinaciji s ‘In My Time Of Dying’ – posljednje što je izveo Chris Cornell

Tragično okončanje života Chrisa Cornella sve više uzdrmava svijet rocka.

“Detroit! Konačno nazad u Rock grad!!! Soundgarden. Nema više sranja”, napisao je u srijedu u tweetu Chris Cornell ispred Fox Theatera gdje je Soundgarden te večeri održao svoj posljednji koncert.

Obzirom na tragični ishod dana i pjevačevo samoubojstvo u hotelskoj sobi nakon koncerta i ta poruka ostavljena na Twiteeru dobila je dodatnu težinu kao moguća naznaka o tome kako je suicid bio planiran.

Chris Cornell snimljen na početku turneje 29. travnja u Tampi (Izvor: Facebook/Chris Cornell/official)
Chris Cornell snimljen na početku turneje 29. travnja u Tampi (Izvor: Facebook/Chris Cornell/official)

Pod posebno povećalo došla je i posljednja pjesma odsvirana te večeri, a to je “Slaves And Bulldozers” s albuma “Badmotorfinger” iz 1991. godine i čiji refren “So bleed your heart out / There’s no more rides for free / Bleed your heart out / I said, ‘What’s in it for me? / What’s in it for me?” sudbinski odjekuje.

Dodatna začkoljica je i dio pjesme “In My Time Of Dying” koje je proslavila album “Physical Graffiti” Led Zeppelina odsviran unutar “Slaves And Bulldozers”, što se isprva tumačilo kako je upravo to bio ‘pravi znak’ iako su Soundgarden tu kombinaciju izvodili još od početka proljetne turneje koja je 29. travnja započela u Tampi.

Nakon Kurta Cobaina i Layne Staleya, Chris Cornell je treći frontmen velike grunge četvorke iz Seattlea koji je sebi oduzeo život.

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X