Slayer se vratio

Iznenađujućim razvojem događaja, Slayer se vratio – s dva dogovorena festivalska nastupa ove godine.

Slayer – Nova Rock Festival 2019 (Foto: Roberto Pavić)

Slayer će ovog rujna svirati na dva festivala u SAD-u: festivalima Louder Than Life i Riot Festu, i to s istom postavom članova s ​​kojom je prethodno završio: Kerry King, Tom Araya, Gary Holt i Paul Bostaph.

Divovi thrash metala vraćaju se tako svojim prvim nastupima uživo od 2019. godine kada je grupa svirala svoju oproštajnu turneju. O tome je li tadašnja odluka bila pametna ili ne već se ranije oglasio Kerry King rekavši da je taj potez po njegovom mišljenju bio malo nepromišljen i jednostran od strane Toma Araye i kako se on i dalje osjeća sposobnim za isporučiti odličnu svirku.

King je prije svega nekoliko tjedana službeno najavio svoj debitantski solo album “From Hell I Rise” opisavši ga kao “produžetak Slayera”, a potom je došlo do neočekivanog obrata.

“Ništa se ne može usporediti s 90 minuta kada smo na pozornici svirajući uživo, dijeleći tu intenzivnu energiju s našim fanovima,” izjavio je Araya u novom priopćenju za tisak, te dodao: “I da budem iskren, to nam je nedostajalo.”

King također nimalo ne dvoji u tu tvrdnju: “Jesam li propustio sviranje uživo? Apsolutno. Slayer znači puno našim fanovima; oni nam puno znače. Prošlo je pet godina otkako ih nismo vidjeli.”

Slayer će biti headlineri na Riot Festu u nedjelju 22. rujna i drugi dan Louder Than Lifea u petak 27. rujna. Drugih termina i evenata zasad nema, ali jedno je sigurno: Slayer se vratio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X