Sleaford Mods objavili novi album ‘UK GRIM’

Dvanaesti album dvojca iz Nottinghama objavljen je danas.

Sleaford Mods ‘UK Grim’

Album će biti dostupan na Black Standard LP / White LP i Silver Special LP, CD-u i kazeti. Posljednja tri albuma benda Sleaford Mods bila su uvrštena u prvih deset albuma na britanskoj ljestvici, dok je posljednji album “Spare Ribs” bio među prvih pet.

“UK GRIM” je lukav, ali neodgodiv pogled na život, svakodnevicu i surovu stvarnost našeg doba. Ljut, ali vješt, inovativan, ali sa instinktivnom energijom koja neodoljivo pokreće tijela i umove, “UK GRIM” je eruditivna elektronska vizija koja se zaista bavi vremenima koja su bila sve samo ne “presedan”.

Govoreći o silama koje su pokrenule poetski protest u srcu ove ploče, kao što su njihovi muzički preci poput The Clash ili The Jam, Sleaford Mods otkrivaju da je zgražavanje koje osjećaju, podcrtano ljubavlju prema ljudima i mjestima oko njih, što čini “UK GRIM” koliko proslavu pojedinaca i idealista, toliko i napad na vladajuće klase koje sa sve većim očajem slijede svoje sebične ciljeve.

„Možda smo ponosni na zemlju. Možda smo ponosni što smo Englezi”, objašnjava Williamson i nastavlja: „Možda sam ponosan na užasne sive ulice i usrano vrijeme i glupu modu u koju ulažem. Samo što Englezi na koje smo ponosni nisu apsolutno ništa poput Engleza koje vlasti žele pokušati promovirati.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X