Sleaford Mods obradili klasik grupe Yazoo ‘Don’t go’

Furiozni dvojac iz Nottinghama obradio je jedan od najvećih hitova britanske grupe Yazoo ‘Don’t Go’, i ovu ljubavnu synth-pop pjesmu preobrazio u svom specifičnom vokalnom-glazbenom izričaju.

Sleaford Mods ‘Don’t Go’

Jason Williamson vlada riječima, Andrew Fearn glazbom, a teme kojima se inače bave razne su sfere života britanske radničke klase, pa je izbor pjesme tim posebniji. Fearnova minuciozno skladana glazba upotpunjena Jasonovim jedinstvenom vokalom, klasik iz 1982. osvježili su u 2021. godini.

Na nedavno održanoj, rasprodanoj britanskoj turneji, promociji aktualnog albuma “Spare Ribs”, Sleaford Mods su se pokazali kao favorit publike za nastupe uživo, o čemu piše u osvrtu na nme.com: “Njihov show uživo zbunjujuće je zadovoljstvo od početka do kraja, a ključni faktor je taj što nikad niste doživjeli išta slično. I ne trošite vrijeme uzalud pokušavajući naći kakvu usporedbu.” U prilog tome sigurno ide i Williamsonova koncizna izjava: “Život je prejebeno kratak, mi smo Sleaford Mods. To je ono što jest: stvarni život, glasan i made in Nottingham.”

Priliku za doživjeti ih na domaćem terenu konačno ćemo imati na ljeto 2022. kad Modsi dolaze na 15. izdanje zagrebačkog INmusic festivala. Rasprodana UK turneja dovoljan je razlog za svjedočiti njihovom zagrebačkom ukazanju. A neočekivano cameo ukazanje frontmana Jasona Williamsona, mnogi su vidjeli nedavno, u prvoj episode serije “Landscapers” (HBO) za koje je dobio izvanredne kritike, i pokazao odlične glumačke sposobnosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X