Slick Stings objavili ploču Loves & Curse i morski spot ‘Comisa’

Članovi su poznati glazbenici na hrvatskoj rock sceni.

Slick Stings “Loves & Curse”

Bend Slick Stings objavio je album prvijenac “Loves & Curse” na LP-u. Slick Stings je novo ime na hrvatskoj sceni, ali članovi su poznati glazbenici na hrvatskoj rock sceni: Tomislav Žalac i Mislav Kurspahić (Erotic Biljan and His Heretics), Matko Botić (My Buddy Moose, The Strange) te Tomislav Peretić (ex Shoot Me Wendy).

Izlazak dugoiščekivanog albuma prati i pravi ljetni spot za pjesmu “Comisa”: „Pjesma je o prijateljstvu, provođenju vremena s dragim ljudima u snovitom okruženju Komiže na Visu, dugim ljetnim danima, zabavi, svemu što nam Dinko treba reći, laganom proteku vremena, čekanju Corta Maltesea i želji za ostankom u takvom stanju zauvijek.“

Režiju spota u kojem ne manjka morskih kadrova i krajolika Komiže, potpisuje Toodjmanac Creative Biro.

“Loves & Curse” benda Slick Stings nas vraća šezdesetima i garažnom rocku. Riječ je više o ljubavima, nego o prokletstvu; riječ je o zajedničkom trudu nekolicine dobrih prijatelja, koji su zbirku poetskih slika iz života omotali u poletan rock’n’roll. Radi se, prije svega, o pjesmama koje su napokon našle vlastiti bend.

Album “Loves & Curse” nastajao je u studiju Rattus Rattus, sa snimateljem Bornom Maksanom, te u kućnom studiju Matka Botića. Snimljeni materijal u kastavskom studiju G.I.S. zaokružili su cijenjeni riječki glazbenici Zoran Medved, kao producent, te Matej Zec koji je izradio miks i mastering. Album su svojim glasovima oplemenile Petra Kovačić Botić, Zvonka Obajdin i Mirna Škrgatić, a akademski slikar i dizajner Mislav Lešić Đurakov osmislio je likovni identitet cijelog projekta, stvarajući upečatljivu vizualnu popudbinu zvučnom zapisu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X