Sly Stone najavljuje memoare ‘Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)’

Predgovor autobiografije potpisuje glazbenik i redatelj Questlove.

Sly Stone “Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin): A Memoir”

Sly Stone će ove godine objaviti nove memoare. Nadolazeća knjiga trebala bi biti objavljena 17. listopada i pružit će dosad dosad neviđen uvid u osobni život ikone funka, a sadržavat će i predgovor legendarnog američkog glazbenika Questlovea.

Pod naslovom “Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin): Memoari”, knjiga će iz prve ruke zaroniti u priču o glazbenikovom osobnom životu i podijeliti anegdote iz njegovog 50-godišnjeg staža u glazbenoj industriji.

“Otkad znam za sebe, ljudi su me tražili da ispričam svoju priču, nisam bio spreman”, rekao je. “Morao sam biti u novom raspoloženju kako bih ponovno postao Sylvester Stewart i ispričao istinitu priču o Slyu Stoneu. Bila je to divlja vožnja i nadam se da će i moji obožavatelji uživati u njoj.”

Memoare će objaviti White Rabbit Books, a Stone ih je napisao uz pomoć Bena Greenmana. autora koji je pisao memoare s Georgeom Clintonom iz Parliament-Funkadelic, Brianom Wilsonom iz Beach Boysa i drugima.

Uz dijeljenje priča iza nekih od njegovih najpoznatijih pjesama, uključujući ‘Everyday People’ i ‘If You Want Me To Stay’, izdanje će također ukazati na razloge zašto je glazbenik nestao iz javnosti. To uključuje njegovo postupno oslanjanje na teške droge i njegovu borbu da se ponovno uspostavi 1980-ih.

“Zaljubio sam se u Slyja Stonea kao tinejdžer i od tada sam opsjednut njegovom glazbom i misterioznom pričom o njegovom životu”, rekao je izdavač White Rabbita, Lee Brackstone. “Jednostavno ne može biti veće ili uzbudljivije od ovoga: pravi genij, funk vizionar koji je promijenio glazbu u kasnim 60-ima i na taj način predvidio nadolazeću hip hop revoluciju.”

“Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)” bit će dostupna u tvrdom i mekom uvezu, kao e-knjiga te u audio formatu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X