‘Smells Like Teen Spirit’ protiv miljenika Simona Cowella

Prije dvije godine ‘Killing In The Name’ Rage Against The Machine bio je najprodavaniji singl za Božić u Velikoj Britaniji. Ove godine ‘volja britanskog naroda’ kaže da to treba biti najveći hit grupe Nirvana.

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

U jesen 2009. godine u Velikoj Britaniji je bila pokrenuta kampanja preko Facebooka kako bi se osujetio plan da još jednu godinu za redom titula najprodavanijeg singla za Božić bude u rukama nekog od pulena Simona Cowella s njegovog talent showa „X Factor“. Kampanja se pokazala uspješnom jer je pjesma „Killing In The Name“ grupe Rage Against The Machine osvanula na prvom mjestu dok se „The Climb“ pobjednika „X Factora“ Joea McElderryja našla na drugom mjestu.

Ove godine je pokrenuta kampanja koja favorizira legendarnu pjesmu Nirvane „Smells Like Teen Spirit“ kako bi se još jednom „voljom naroda“ promijenila statistička povijest u vrijednosnom sustavu pop kulture kao što su top ljestvice. A kakav će biti ishod saznat će se na Božić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X