Snima se nastavak božićnog hita ‘Violent Night’

Uz izvornog redatelja Tommyja Wirkolu, na projektu ponovno rade i scenaristi Pat Casey i Josh Miller.

Violent Night (foto: Universal)

Akcijska fantazija “Violent Night” opravdala je ime i pokazala se kao zanimljiva alternativna ponuda u doba blagdana, s Davidom Harbourom u ulozi razočaranog Djeda Mraza prisiljenog ponovno oživjeti svoju krvavu prošlost. Redatelj Tommy Wirkola sad je otkrio da lanjski božićni hit dobiva i nastavak.

Wirkola je potvrdio da se radi na drugom dijelu “Violent Night” tijekom intervjua za TheWrap, ali projekt je još u razvojnoj fazi. “Razgovaramo o tome, dogovaramo se i sve dovodimo u red”, rekao je redatelj, dodajući da će se vratiti i scenaristi Pat Casey i Josh Miller.

“Imamo vremena da stvarno provalimo scenarij i shvatimo priču”, objasnio je Wirkola. “Imamo neke ideje, ja, Pat i Josh i producenti, razgovarali smo o tome gdje želimo odvesti priču i što želimo vidjeti.”

Vezano za ono što bi se moglo očekivati od zapleta, Wirkola je rekao da je ostalo materijala o Sjevernom polu, gospođi Mraz i vilenjacima, ali je bio suzdržan oko potencijalne priče: “Mislim da imamo stvarno odličnih ideja koje proširuju svijet i opseg priče, ali još uvijek zadržavaju onaj ton koji volimo od početka.”

Kritičari su oko izvornog filma bili podijeljeni. Dok je Harbourova izvedba uglavnom hvaljena, scenarij, koji je prozivan kombinacijom filmova “Die Hard” i “Home Alone”, nije stekao veliku naklonost.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X