Snimljen spot za najavni singl ‘Zbog tebe’ benda Pavel

Pet godina od objave istoimenog debi albuma, Pavel je ovih dana javnosti predstavio najavni singl nadolazećeg drugog studijskog albuma, pjesmu ‘Zbog tebe’.

Pavel - sa snimanja spota za pjesmu 'Zbog Tebe' (RDD)

“Skontao sam da nikad nisam napisao klasičnu, tradicionalnu ljubavnu pop pjesmu, englezi i amerikanci imaju milijune “because of you/for you pjesama”, pa sam i ja htio jednu takvu. Dobra izlika za zanesenjaštvo i spominjanje legende o Jazonu i Argonautima. Lijepa je i ima gudače.” – rekao je Aljoša Šerić o novom singlu.

”Morska”, ”Moj stan je prekinuo s njom” i duet sa Majom Posavec ”Ako si za, mogli bi jednom izaći” tako će konačno dobiti svog nasljednika, pjesmu ”Zbog tebe” koja izvrsno kotira na domaćim top listama.

Ovih je dana pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza snimljen i spot za singl ”Zbog tebe” . Aljoši se u ovoj ljubavnoj priči pridružila i mlada glumica Aleksandra Stojaković, riječanka, članica Hrvatske drame u Rijeci, poznata po brojnim ulogama u Otvorenoj sceni Belveder, Žar ptici, Exitu, ZKM-u, te u televizijskoj seriji ”Provodi i sprovodi”.

Saznajte više: Aljoša Šerić: Na Pavel gledam kao na bend

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X