‘Spot Me Up’: Rolling Stonesi i psi roboti u novoj verziji video spota ‘Start Me Up’

Bend se udružio s Boston Dynamicsom u oživljavanju nove verzije legendarnog hita, time i proslavljanju 40. godišnjice od objave albuma ‘Tattoo You’.

  •  
  •  
Mick Jagger u spotu ‘Start Me Up’ Rolling Stonesa i robot Boston Dynamicsa ga oponaša

Budućnost je ovdje, za neke bizarna, a za neke puna oduševljenja. Za mnoge obožavatelje Stonesa, album “Tattoo You” zauzima diskutabilnu poziciju po svojoj kvaliteti u usporedbi s nekim drugim albumima. Četrdeset godina kasnije diskutabilno postaje i ponovno kreiranje video spota singla “Start Me Up” (prigodno preimenovanog u “Spot Me Up”) kojim je grupa dugi niz godina redovno otvarala svoje koncerte.

Naime, psi roboti iz Boston Dynamicsa skinuli su sve plesne kretnje i mimiku Micka Jaggera i društva, dakako na svoj način. Spot je 1981. režirao Michael Linsay-Hogg. Isti je remasteriran i podijeljen na na dva ekrana – s lijeve strane je uvid u original, a s desne razmahani roboti psi, što omogućuje gledateljima da vide koliko su precizno ti roboti svladali legendarno razmetanje, u prvom redu, frontmena Stonesa. I naravno riječ je skraćenoj reklamnoj verziji spota.

Možemo u ovom trenutku aplaudirati kompaniji Rolling Stones na poslovnom potezu s kompanijom Boston Dynamics, ali ipak ne možemo iz misli isključiti opciju da kad krenu narudžbe na državnim nivoima da bi nas u skorašnjoj budućnosti ovakva ‘metalna ekipa’ mogla na ulici tražiti i osobne iskaznice na pregled, a ne da nam dižu raspoloženje s eventualnom koreografijom na “Dancing In The Streets”.

Saznajte više: The Rolling Stones ‘Tattoo You’ – blijedi li tetovaža nakon 40 godina?

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X