Srpski ragga metal bend koji je osvojio Japan objavio novi spot i album

Senshi osim toga najavljuju i turneju po ‘Zemlji izlazećeg sunca’.

Senshi (foto: Damir Trnovac)

Senshi, novosadsko-zrenjaninski ragga metal bend koji je već sa svojim debitantskim albumom osvojio Japan, ovih dana objavio je svoj drugi album „Rise Again”, novi singl i najavio još jednu turneju po Japanu, a koju će potom nastaviti i po drugim zemljama u 2023. godini. Druga japanska turneja benda Senshi kreće u Osaki 14. travnja, nakon čega slijede nastupi u Nagoji i Tokiju 15. odnosno 16. travnja. Novi singl “Run Dem Over” možete pogledati na Youtube kanalu benda, dok cijeli album “Rise Again” možete poslušati na gotovo svim streaming platformama.

Senshi je bend poznat i popularan u Zemlji izlazećeg sunca još od svog osnutka 2018. godine, kada su zahavljujući svom prvom singlu postigli kako golem uspjeh, tako i svoju prvu turneju u Japanu.

Riječ je o grupi koja je stvorila jedinstvenu mješavinu ragga metala spojenog s tradicionalnim japanskim instrumentima. „Iza našeg uspeha stoji ogroman rad. Oduševljeni smo što ćemo se vratili u Japan nakon toliko čekanja”, rekao je pjevač Senshija, Adam Rakić. “Mnogo truda, emocija i vremena smo uložili u novi materijal i jedva čekamo da to podelimo sa našom publikom u Japanu, a nadam se i šire.”

Novi album “Rise Again” sadrži 12 skladbi koje potpisuju Adam Rakić i gitarist Pavle Kirćanski. Devet od njih snimljeno je u suradnji s raznim izvođačima, prvenstveno iz Japana. Album je objavljen za japansku izdavačku kuću Hi-PLY RECORDS.

Spot za “Run Dem Over”, posljednji singl s njihovog novog albuma sadrži krvave scene borbe sa zombijima koje podsjećaju na “Evil Dead” i filmove Roberta Rodrigueza. Singl će promovirati zajedno s ostatkom albuma na ovogodišnjoj turneji u Japanu.

Senshi “Rise Again”

“Rise Again”, popis pjesama:

1. The Fall

2. Rise Again (feat. Yuzu Natsumi)

3. Evil In Dem Eyes (feat. Bushi)

4. Chaos In My Soul (feat. Big Chocolate)

5. Rock Da Mic (feat. iori)

6. Greed

7. Memories (feat. Josh)

8. Hold On Tight

9. Run Dem Over (feat. Ryo Kinoshita)

10. Famicore Killer (feat. Kaito)

11. Shibuya Meltdown (feat. JFM)

12. Piece of Light (feat. ROA)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X