Septica novim singlom i spotom najavila današnji koncert u Vintage Industrial Baru

Za ne povjerovati je da pjesma stiže netom prije njihovog velikog koncerta u Vintage Industrial Baru u Zagrebu koji će se dogoditi danas srijedu, 29. ožujka s početkom u 21 sat i 30 minuta. Septica poručuje: ‘Tko ne dođe požalit će. Tko dođe požalit će. Dođite i požalite!’

Septica ‘Daj mi krila sokole’

Septica je vinkovačko diplaško-karaokaški klecmer pleh ansambl nastao u sam sumrak 2003. godine. Kroz sastav je do sada prošao niz vrsnih glazbenika koji su odustajali zbog poteškoća s nošenjem tereta slave i problema s intenzivnim izvanbračnim životom i poligamijom. Svi koji su upoznati s radom Septice znaju da se svakom novom pjesmom može očekivati neočekivano, ali i neočekivano očekivati očekivano. “Daj mi krila sokole” njihova je nova pjesma koja stiže upakirana i u videospot epskih razmjera.

Za ne povjerovati je da pjesma stiže netom prije njihovog velikog koncerta u Vintage Industrial Baru u Zagrebu koji će se dogoditi danas srijedu, 29. ožujka s početkom u 21 sat i 30 minuta. Septica nastupa sa svojim neprijateljima i kažu da će to biti dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje “Tri sulara su, a i Mič je tu”. Tko ne dođe požalit će. Tko dođe požalit će. Dođite i požalite! Uz nastup energičnih glazbenika ljubitelji lijepe književnosti moći će uživati u recitalu “Teškoće preračunavanja Kune u Euro i gubici na tečaju u konverziji” te premijernom predstavljanju aplikacije koja će i čobanu nevježi olakšati pronalazak najkraće slamke u kravljoj balezi. I nenormalni će doći na svoje! U maloj sali kluba bit će organizirana kognitivno-bihevioralna terapija za posjetitelje s momentalnim problemima i manijakalnom depresijom. Najbrže čekaju neugodna iznenađenja!

Ulaz skoro pa džabe – 8 eura u pretprodaji u Vintage Industrial Baru, Grif baru i Dirty Old Shopu (moguće i online), a na dan koncerta 11 eura na ulazu u Vintage.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X