St. Vincent će voditi novi podcast ‘History Listen: Rock’

Bit će to kronika ključnih trenutaka iz povijesti rocka, a pokrivat će izvođače poput Jimija Hendrixa i Patti Smith.

St. Vincent (foto: Vedran Metelko)

St. Vincent bit će voditeljica novog podcasta Audiblea i Double Elvisa pod nazivom “History Listen: Rock”. Projekt se opisuje kao dubinski pogled na “ključne trenutke koji su formirali legendarne pokrete unutar žanra”, a navodi se da je stvoren za “ovisnike o glazbi i za povremene slušatelje”. Podcast će među ostalima istaknuti izvođače kao što su Big Mama Thornton, Sex Pistols, Bad Brains, Jimi Hendrix i Patti Smith. “History Listen: Rock” će premijerno biti emitiran u četvrtak, 12. siječnja.

“Bilo je zabavno vraćati se kroz povijest rocka i ponovno susretati neke od mojih omiljenih izvođača i pjesama, uključujući gomilu onih koji nisu dobili priznanje koje bi trebali”, rekla je St. Vincent u izjavi. “Kada sve to spojite, možete vidjeti kako se povijest ponavlja i odjekuje kroz generacije, kako glazba povezuje prošlost sa sadašnjošću, od umjetnika do umjetnika. A neke od tih priča su potpuno lude.”

Posljednji studijski album St. Vincent, “Daddy’s Home”, izašao je prošle godine. Uključuje singlove “Pay Your Way in Pain”, “The Melting of the Sun”, “Down” i “Daddy’s Home”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X