Stöner, bend bivših članova Kyussa, singlom najavljuje novi EP

Pjesma ‘It Ain’t Free’ naći će se na izdanju ‘Boogie to Baja’ koje izlazi 24. veljače.

Stöner “Boogie to Baja”

Stöner je podijelio novu pjesmu “It Ain’t Free” s njihovog nadolazećeg EP-ja “Boogie to Baja” koji stiže 24. veljače. EP s pet pjesama bit će treće izdanje stoner-rock supergrupe koja uključuje Branta Bjorka, bivšeg pjevača Kyussa, zatim Nicka Oliverija, bivšeg člana Kyussa i Queens of the Stone Age  i bubnjara Ryana Güta.

Najavni singl s EP-a, “It Ain’t Free”, označava promjenu u odnosu na tipičnu pustinjsku psihodeliju koju povezujemo s trijom. Bjork i Oliveri se vraćaju svojim hardcore punk korijenima u pjesmi koja traje manje od tri minute, dokazujući da bend može svirati i brzo kada to poželi.

“Nick i ja razmjenjivali smo hardcore punk ploče kad smo bili… mladi punkeri!” izjavio je Bjork. “Još uvijek volimo old school hardcore. Ona vrsta glazbe zbog koje poželiš divljati. Ha! “It Ain’t Free” naši su korijeni i 100% je STÖNER!”

Stöner nastavlja raditi plodnim tempom nakon formiranja 2020. godine. “Boogie to Baja” bit će treće izdanje trija u tom trogodišnjem razdoblju, a producirao ga je Yosef Sanborn. Na EP-u se pojavljuju i Mario Lalli (Fatso Jetson, bivši Yawning Man) i Greg Hetson (Circle Jerks, bivši Bad Religion).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X