Steven Tyler želi raditi sa Skrillexom i Deadmau5om

Stevena Tylera, pjevača i vođu dugovječnog Aerosmitha ‘svrbi’ kako sam kaže u intervjuu za Rolling Stone ‘da napravi nešto solo’, i zna kako će se počešati.

Steven Tyler (Foto: Wikipedia)

Gitarist Joe Perry i Steven Tyler ove subote dobiva mjesto u holivudskom Hall of Fame, a na samoj dodjeli nagrade u Hollywood Bowlu pripremaju izvesti pet pjesama uz pratnju simfonijskog orkestra pod ravnanjem maestra Thomasa Wilkinsa.

“Izvest ćemo “I Don’t Wanna Miss a Thing”, što je prekrasna stvar za orkestraciju. Nekoliko dana prije nastupa nalazim se s njima kako bi razradili aranžmane, ubacili malo sjaja u to. Volim kad se izvrću i preobraćaju ovakve stvari. Biti će to izvrsno, što me jako veseli. Kritičari će imati slobodan dan na ovome, zar ne? Kritičari se vole kaliti na nama, valjda jer se boje mog stila. Obožavam to!” Rekao je Tyler novinaru i glazbenom recenzentu Steveu Baltinu.

Na pitanje o skorašnjoj turneji Steve je odgovorio kako će se za bend otvoriti cijeli novi svijet jer nastupaju u Kini i Singapuru, također je dodao: “Ja sam u elektronici, još ’65. godine sam slušao Stockhausen.”

Kad je riječ o solo projektu Tyler kaže sljedeće: “Ogromni sam fan Skrillexa. Ručao sam s Deadmau5-om i raznio me svojim idejama za buduću turneju. Bila je to preluda noć s njim, koliko para ima taj čovjek, i sve uzima sam kad stavi tu mišju glavu na sebe, nevjerojatno. Zna gdje uzeti novac i još uvijek je značajan. Hoću malo izaći van… ući u rizik i napraviti nešto solo. Krećem u siječnju…”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X