Stigle su priče o niŠČemu: Mrle iz Leta3 kreirao unikatnu zbirku priča za djecu

Slikovnica će premijerno biti predstavljena na ovogodišnjem Interliberu, a o njoj će u sklopu promocije uživo govoriti i njen autor.

‘Mrletove priče o niŠČemu’

Mrle iz Leta3 kreirao je priče o niŠČemu, a njegova nova zbirka priča za djecu jedan je od novih naslova prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark, koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem izdanju Interlibera. Međunarodni sajam knjiga održava se od 7. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu, a Rockmark će i ove godine predstaviti brojne zanimljive naslove iz svijeta glazbe, pop-kulture i umjetnosti, u čemu će im se pridružiti i posebni gosti – uz Mrleta, o svojim novim autorskim naslovima na Interliberu će govoriti i Zoran Vakula, Shamso69 iz Brkova i Sanin Karamehmedović iz Silentea.

“Mrletove priče o niŠČemu” nova je zbirka priča za djecu Damira Martinovića Mrleta, koji ih je smislio, složio, spojio, zapisao, zapakirao, zamaskirao, odabrao, obložio i obojio – za male da gledaju, slušaju zamišljaju muhačku, gliste, lastavice i zmaja ŠČak, za veće da malima čitaju i svi se zajedno zavrte, zaplešu i zapletu u Mrletovom veselom svijetu.

Zbirku priča je ilustrirao Misch, a likovno oblikovao Vrana. Kao poklon uz “Priče” dolazi i Mrletova maska, zajedno s “Bojankom o niŠČemu”, uz koju se dobiju i Mrletove puzzle.

Svoju novu knjigu Mrle će na Interliberu predstaviti i osobno, u srijedu 8. studenog u 18:15 na Glavnoj pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog velesajma. “Dođite u što većem broju, jer uz ‘Priče o niŠČemu’, po prvi put u povijesti čovječanstva kušat će se i dječji ŠČvarci od prirodne masti!”, poručuje Mrle.

Interliber Rockmark promocije 2023

Osim Mrleta, svoj autorski naslov u izdanju Rockmarka na Interliberu će predstaviti mnogima omiljeni hrvatski meteorolog Zoran Vakula, koji je pripremio novo izdanje slikovnice na temu meteorologije. Naslovljena “Vremenaste priče: Munjasta”, slikovnica na zabavan način kroz ilustracije Nika Titanika približava temu meteorologije mladima, osobito djeci. Slikovnicu će publici osobno predstaviti i Zoran Vakula, u utorak 7. studenog u 18 sati, također na Glavnoj pozornici Paviljona 6.

Istog dana i na istom mjestu, ali u 17 sati, na Interliberu će gostovati i Shamso69, odnosno Vedran Pehar, karizmatični frontmen Brkova, kako bi publici približio pjesmaricu “Brkovi – Najveći hitovi” s tekstovima i akordima 30 pjesama ovog kultnog benda.

Još jedan značajni autor i glazbenik u sklopu Interlibera će predstaviti svoj autorski naslov. Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačkog benda Silente, uživo će predstaviti svoju hvaljenu prvu zbirku pjesama “Terca na tišinu”. Njegova promocija knjige održat će se u petak, 10. studenog u 20 sati, na Glavnoj pozornici u Paviljonu 6.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga i mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja, a ove se godine održava po 45. put, u svom tradicionalnom terminu od 7. do 12. studenog. U Paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma pronaći ćete i Rockmark, koji također sada već tradicionalno sudjeluje na Interliberu i donosi pregršt zanimljivog sadržaja iz uvijek zabavnog svijeta pop-kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X