Stiže prvi ‘Black Mirror’ film i biti će izbačen na Netflixu neposredno pred Novu godinu

Podsjećamo, nove epizode obožavane distopične SF serije, smještene u blisku budućnost, već su najavljene i peta sezona započeti će emitirati, također na Netflixu, 28. prosinca.

  • 131
    Shares
Black Mirror, logotip serije (izvor: YouTube)

Čini se da će prvi “Black Mirror” film biti objavljen na Netflixu tik pred Novu godinu i to u sklopu nove, pete sezone popularne serije. Film će trajati ukupnih 90 minuta, a epizoda je nazvana “Bandersnatch”. Iznenađenje je objavljeno kada je jedan obožavatelj serije primjetio da je Netflix, na svojoj streaming platformi, već podignuo sučelja za petu sezonu, nalijepivši, između ostaloga, i 90 minuta dugu radnju jednoj od epizoda.

“Bandersnatch” uz to na Netflixu dolazi na posebnoj stranici, udaljena od preostalih 19 epizoda. Kako navode sa Netflixa, film je “nekokvencionalan, mračan, iskrivljava percepciju i poigrava se s umom”.

Podsjećamo, govoreći o ideji “Black Mirror” filma, ranije ove godine, kreator serije, Charlie Brooker, napominjao je da to nije realna mogućnost.

“Trebali bi zaista dobru ideju za film”, govorio je, “A i ovako imamo osjećaj da su to sve mali filmovi. Tako da, osim ako nemamo ideju vrijednu 300 milijuna dolara mislim da možemo biti sretni sa ovim što imamo.”

Čini se da su ju ipak pronašli.

  • 131
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X