Stiže prvi ‘Black Mirror’ film i biti će izbačen na Netflixu neposredno pred Novu godinu

Podsjećamo, nove epizode obožavane distopične SF serije, smještene u blisku budućnost, već su najavljene i peta sezona započeti će emitirati, također na Netflixu, 28. prosinca.

  •  
  •  
Black Mirror, logotip serije (izvor: YouTube)

Čini se da će prvi “Black Mirror” film biti objavljen na Netflixu tik pred Novu godinu i to u sklopu nove, pete sezone popularne serije. Film će trajati ukupnih 90 minuta, a epizoda je nazvana “Bandersnatch”. Iznenađenje je objavljeno kada je jedan obožavatelj serije primjetio da je Netflix, na svojoj streaming platformi, već podignuo sučelja za petu sezonu, nalijepivši, između ostaloga, i 90 minuta dugu radnju jednoj od epizoda.

“Bandersnatch” uz to na Netflixu dolazi na posebnoj stranici, udaljena od preostalih 19 epizoda. Kako navode sa Netflixa, film je “nekokvencionalan, mračan, iskrivljava percepciju i poigrava se s umom”.

Podsjećamo, govoreći o ideji “Black Mirror” filma, ranije ove godine, kreator serije, Charlie Brooker, napominjao je da to nije realna mogućnost.

“Trebali bi zaista dobru ideju za film”, govorio je, “A i ovako imamo osjećaj da su to sve mali filmovi. Tako da, osim ako nemamo ideju vrijednu 300 milijuna dolara mislim da možemo biti sretni sa ovim što imamo.”

Čini se da su ju ipak pronašli.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X