St!llness najavio goste za povratnički koncert u Vintageu

Sara Renar, Hram, Alejuandro Buendija i DJ Venom pridružit će se Yuriju i ekipi na pozornici.

St!llness (foto: Kristijan Smok)

Splitsko-zagrebačka grupa St!llness nastupit će 2. veljače u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nakon višegodišnje pauze od nastupa uživo. Veliki povratak na scenu popraćen je i novim studijskim albumom “Kocka je okrugla” koji je završio u Top 5 albuma godine po većini hrvatskih i regionalnih glazbenih kritičara, osvojio tri nominacije za nagradu Rock&Off i u više kritika nazvan jednim od najboljih hrvatskih povratničkih albuma.

Na koncertu će im se kao podrška pridružiti i šibenska hip hop atrakcija Hram koja je ove godine također dvostruko nominirana na Rock&Off nagradama i čiji je album “Bijes” hvaljen kao “dašak svježeg vjetra”. Također tijekom nastupa St!llness pridružit će se sjajni glazbenici koji su gostovali na albumu i to Sara Renar, Alejuandro Buendija i DJ Venom.

Kultni rap/rock/reggae bend St!llness , nakon deset godina diskografske pauze, vratio se sjajnim, četvrtim studijskim albumom „Kocka je okrugla”. Na albumu se nalazi 12 pjesama. Ivan Jurić i na ovom albumu potpisuje većinu pjesama, dok glazbu i aranžmane zajednički potpisuje cijeli bend. St!llness na ovom albumu čine Mario Validžić (bubanj), Krunoslav Kobeščak (perkusije), Marko Pinjuh (bas gitara), Ante Ljubičić (gitara i programiranje), Ognjen Zečević (klavijature, ritam gitare, programiranje, synth i sampleovi) i Ivan Jurić (tekst, vokali, programiranje, sampleovi i synth).

Album je snimljen u proljeće 2022. godine u “ŠtaTeBoliK” studiju. Glazbenu produkciju albuma potpisuju Ognjen Zečević Egoless i Ivan Jurić Yuri, a dizajn covera i LP izdanja Marko Pinjuh. Album je objavljen u suizdanju St!llness i diskografske kuće Mudri Brk, a na proljeće će biti objavljeno i vinilno izdanje albuma.

Ulaznice su u pretprodaji u Dirty Old Shopu i na Entrio.hr-u po cijeni od 8 eura, a na ulazu će biti 11. Svima koji još uvijek imaju ulaznice za koncert prvotno najavljen za 7. veljače 2020., one će vrijediti i za ovaj koncert. Više informacija pronađite na linku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X