Stonesi nakon londonskog koncerta kažnjeni s 200.000 funti

The Rolling Stones su na prvom koncertu u londonskoj O2 Areni svirali 35 minuta duže od predviđenog vremena za što im je promptno uručena kazna s astronomskim iznosom.

Keith Richards (Foto: Wikipedia)

Bend je u nedjelju 25. studenog u O2 Areni trebao svirati do 22:30 sati, no koncert je potrajao do 23:05 sati zbog čega se vijeće lokalne zajednice pokazalo nemilosrdnim i kaznilo grupu s 200.000 funti.

„To je velika kazna, ali momci su samo radili svoj posao u rasprodanoj areni. Nije se tamo nitko iza pola jedanaest bunio da mora ići kući“, izjavio je Bernard Doherty, agent The Rolling Stonesa.

Pored iznimo visoke kazne prvi slavljenički koncert grupe protekao je u izvrsnom raspoloženju. Na pozornici su se pojavili i bivši članovi Stonesa Mick Taylor i Bill Wyman zajedno s Mary J Blige koja je pjevala „Gimme Shelter“, a također je zasvirao i Jeff Beck koji je 1969. svirao u pjesmi „I’m Going Down“. Za Taylora je to bilo prvi put da je zasvirao s grupom od 1974. kada je napustio Stonese, nakon čega je na njegov mjesto došao Ronnie Wood.

The Rolling Stones će sljedeći nastup u O2 Areni održati u četvrtak 29. studenog, nakon čega će početkom prosinca održati tri američka koncerta u New Yorku, Newarku i New Jerseyju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X