Straight Mickey and the Boyz imaju novi video singl ‘Ponovo se budim’

Objavili su novi spot i pripremaju beogradski koncert.

Straight Mickey and the Boyz (Foto: Milan Stošić)

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od desetljeća žari i pali regijom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mjestu i trenutku u kom se nalaze, pa je u skladu sa tim ,,Čovek koji ima obaveze”, album objavljen prije skoro dvije godine, sada još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Straight Mickey and the Boyz uslijed pandemijskih okolnosti album nisu koncertno promovirali kako su planirali, ali nisu sjedeli skrštenih ruku. Upravo su objavili novi spot za pjesmu ,,Ponovo se budim”, singl sa aktuelnog albuma.

,,Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje” – euforično ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Specifičan je i spot, ali i novi beogradski nastup koji bend nakon dužeg vremena priprema za 17. rujan od 20h u SubBeernom Centru. Straight Mickey and the Boyz će na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji nastupiti zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X