Stroberiz objavila novi singl ‘Dvoje’

Pjesma govori o izborima koje donosimo suočeni s izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo

Stroberiz “Dvoje”

Kantautorica Stroberiz objavila je novi singl “Dvoje” propraćen upečatljivim spotom. S pomalo jezivim stihovima i hipnotizirajućom melodijom, “Dvoje” govori o izborima koje donosimo suočeni s izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo i na dirljiv način postavlja kritička pitanja i poziva na prekidanje ciklusa pasivnosti u koje se ponekad ušuškamo, zaboravljajući da se možemo osloniti na sebe.

“Nema mistifikacije, mislim da svako na neki način može da se identifikuje sa temom pesme, pogotovo ako govorimo o nasilju koje je, direktno ili indirektno, postalo deo naše svakodnevice, a na pomen čega često okrećemo glavu, tiho se nadajući promeni,” poručuje autorica.

Stroberiz podsjeća da smo i sami sa sobom uvijek “Dvoje”; kada razmišljamo, maštamo, donosimo odluke ili stvaramo planove, te duboko razmatra ideju da utjeha leži u samopovezanosti i unutarnjoj snazi i često se može pronaći u zagrljaju sa sobom.

Singlom “Dvoje” Stroberiz nastavlja suradnju s producentom Filipom Maksimovićem (MFakka) koji je potpisuje muziku i miks, a na pjesmi je sudjelovao i Boris Čegar na gitari. Stroberiz prvi put ima i suradnicu na tekstu, Gordanu Vukov Ciganjik, glumicu, kolegicu i, prije svega, prijateljicu s kojom je radila na radio-drami “Prostori” iz koje je došao dio inspiracije za ovaj singl.

Spot je režirala samostalno, a u realizaciji su sudjelovali i Miloš Radović (“Studio Pips”, kamera) i Dejan Flajšman (“Chakra Studio”, kamera i montaža), kao i Tara Majstorović, Mila Bal Maravić, Ena Sudarević, Maja Milanović, Teodora Vignjević i Martina Vojnić Tunić, koje se pojavljuju u spotu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X