Sud odobrio policijski nalog za pretres Princeovog doma

Uslijed govorkanja o uzrocima smrti velikog Princea, sud je odobrio policiji pretres njegova doma u Paisley Parku, unatoč tome što autopsija nije donijela zaključke o tome da je u pitanju bila smrt predoziranjem.

Prince (Foto: Universal Music)
Prince (Foto: Universal Music)

Sudac okruga Carver odobrio je nalog kojeg je izdao šerif toga okruga, dopustivši policiji da ponovo pregleda Paisley Park kako bi potražili neke dokaze o navodnoj konzumaciji droge, liječničke recepte ili neke druge informacije koje bi im pomogle zaključiti slučaj.

Sudac se također složio s odlukom o tome da se dokumenti u kojima je detaljiziran povod naloga za pretres zapečate na šest mjeseci, ili do početka eventualnog kriminalističkog procesa, zabrinut zbog mogućnosti petljanja s dokazima, budući se radi o tako prominentnoj osobi poput Princea.

Istoga je dana (28. travnja) policija potvrdila glasine kako je u trenutku smrti Princeu pronađen recept za lijekove protiv bolova. Još uvijek je nejasno jesu li ti lijekovi imali ikakvu ulogu u njegovoj iznenadnoj smrti. U međuvremenu je glasnogovornik šerifovog ureda odbacio glasine kako je DEA (Drug Enforcement Administration) bila pozvana asistirati u slučaju istrage smrti pop ikone, a Princeov je odvjetnik također negirao medijske izvještaje o predoziranju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X