Suge Knight: Tupac je pričao o lažiranju svoje smrti par tjedana prije nego je upucan

‘Neprestano je govorio o lažiranju vlastite smrti’, ispričao je Suge Knight.

Suge Knight (izvor: Wikipedia)

Osnivač Death Row Recordsa, Suge Knight, tvrdi da je Tupac Shakur tjednima raspravljao o lažiranju vlastite smrti prije nego je na njega izvršen atentat 7. rujna 1996. godine. Hip-hop ikona navodno je o lažiranju smrti otvoreno govorila za vrijeme puta u Maui, neposredno nakon što su Knight i Death Row Records prikupili 1.4 milijuna dolara jamčevine za Tupacov izlazak iz zatvora.

Podsjećamo, Knight trenutačno služi 28-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva, a kontroverzne tvrdnje iznio je u dokumentarcu “American Dream/American Knightmare”, snimljenom neposredno prije početka izdržavanja zatvorske kazne.

“Bili smo u Mauiju, razumijete, i Pac nikada nije bio u Mauiju. Najednom je počeo pričati o lažiranju svoje smrti. Bio je kompletno u tome, posljednji videospotovi gdje umire obučen u bijelo, i slični motivi, razumijete o čemu govorim?”, ispričao je Knight.

“Videospotovi” na koje se referira Knight odnose se na videospot “I Ain’t Mad At Cha” snimljenom i objavljenom par tjedana prije Tupacove smrti, a u kojem je ovaj upucan i uzdiže se na nebo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X