Chrisu Brownu prijeti zatvor zbog neprijavljenog majmuna

Reper je majmuna obilato pokazivao putem društvenih mreža, a tako je i uhvaćen.

  • 10
    Shares
Chris Brown (izvor: YouTube)

Chris Brown suočava se s potencijalnom zatvorskom kaznom zbog neprijavljenog majmuna kojeg je držao kao kućnog ljubimca. Riječ je o kapucineru imena Fiji koji se opetovano pojavljuje na reperovim društvenim mrežama. Brown, čini se, nikada nije pribavio potrebnu dozvolu za držanje egzotične životinje.

Kako izvještava TMZ, ured državnog odvjetnika u Los Angelesu pokrenuo je postupak protiv Chrisa Browna zbog nelicenciranog držanja egzotične životinje i prijeti mu 6 mjeseci zatvorske kazne. Browna su, navodno, prijavili upravo njegovi “followeri” na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial)

“Svaki put kada napustim svoj ured u Los Angelesu prolazim pored beskućnika koji spavaju na ulicama, odlazim do sudnice gdje branim ljude optužene na račun prodavanja marihuane u medicinske svrhe, a sada smo dobili i slučaj gdje se novac poreznih obveznika doslovce troši na majmunska posla. Time se uspješno kompletira apsurd ovog pravosudnog sistema”, komentirao je Mark Geragos, Brownov odvjetnik.

Konačno saslušanje na kojem će se odrediti potencijalna zatvorska kazna za Browna zakazano je za 6. veljače naredne godine.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X