Suge Knight: Tupac ustvari nije mrtav

Suge Knight, bivši šef Death Row Recordsa tvrdi kako je moguće da je reper Tupac Shakur još uvijek živ.

Tupac Shakur (Foto: Wikipedia)

Tupac Shakur koji se kao hologram pojavio prošlog vikenda na Coachella Festivalu u obliku holograma ubijen je u Las Vegasu 1996. godine – tvrde policijska i medicinska izvješća i to se do sada normalno držalo istinom. No obzirom da je Tupac od trenutka svoje smrti do danas „objavio“ sveukupno 13 albuma, urbana legenda koja i dalje kruži tvrdi da je reper koji je upucan s nekoliko hitaca 7. rujna 1996. na ulici Las Vegasa i dalje živ. No službeno se nitko nije upuštao u takve teorije.

Prvi koji je to jasno i glasno izrekao je Suge Knight bivši šef diskografske kuće Death Row Records u prošlotjednom radijskom intervjuu radijskoj stanici KDay iz Los Angelesa. Knight drži kako je Tupac lažirao svoju smrt.

„Pitanje je… Tupac nije ustvari mrtav… Tupac je negdje drugdje“, izjavio je Suge Knight radijskom voditelju i dodao: „Nitko ga nije vidio mrtvog“, kad je priupitan je li itko ikada vidio njegovo tijelo nakon što je skinut s bolničkih aparata Knight je odgovorio: „Osoba koja je navodno kremirala Tupaca… Taj lik ima oko tri milijuna dolara. Dobio ih je osobno od mene u kešu. Nakon toga ga više nikada nisam vidio, niti išta čuo o njemu, osim da se povukao i da je u penziji.“

Suge Knight - snimljen nakon uhićenja

U listopadu prošle godine bivši LAPD detektiv je tvrdio kako su P Diddy i Suge Knight naručili ubojstvo repera Biggie Smallsa i Tupaca Shakura, na što je Diddy odgovorio kako se radi o čistoj fikciji punoj nelogičnosti. Reperski mogul Suge Knight trenutno je pod 36-mjesečnom uvjetnom kaznom jer je početkom godine uhićen zbog prometnog prekršaja nakon čega je kod njega pronađena marihuana. 2010. godine je pak bio uhićen nakon prijave da je u jednu osobu uperio pištolj.

Podsjećamo kako je Tupac Shakur u pucnjavi 7. rujna 1996. pogođen hicima u pluća, trbuh, desnu nogu i ruku, a jedan rikošet je pogodio i njegovu glavu. U bolnici mu je tijekom hitne intervencije bilo odstranjeno plućno krilo i postoja je mogućnost od 50 posto da će se izvući. 13. rujna dogodilo se unutarnje krvarenje i ustanovljena je smrt. Reperovi posmrtni ostaci su kremirani. Dio posmrtnog praha su kasnije članovi Outlawza pomiješali s marihuanom i popušili.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izdvojeno

Idi na Vrh
X