SUN U predstavlja novi singl ‘Hurricane’ za koji je spot sama snimala i animirala

Nakon što se predstavila singlovima ‘Day After Day’ i ‘When Everything Goes Down’, zagrebačka glazbenica Sanja Šiljković aka SUN U donosi novi singl i video spot.

  • 6
    Shares
SUN U (foto: promo)

Ovoga puta SUN U odlučila je sve uzeti u svoje ruke pa je tako cijela pjesma, kao i prateći video spot, njenih ruku i talenta djelo. Videospot je snimala sama u stanu, a potom ga montirala, animirala i napravila intrigantno i pomalo neuobičajeno djelo za naše prostore.

“Hurricane” u sebi nosi poruku svijetu koji je previše zabrinut, u panici i mentalno nestabilan. Pitanja o povezanosti tijela i duha, izgubljenosti i osjećaja da smo sami sebi stranci provlače se kroz pjesmu koja ipak nosi važnu i snažnu poruku – moguće je pronaći snagu u svojim slabostima, ostati čvrsto stajati dok ne prođe uragan i izgraditi novo na temeljima prihvaćanja sebe.

“Koliko god jaki bili, ujedno smo sami sebi najveća slabost. Kroz autodestruktivnost sami sebi uvijek nanosimo više štete nego što to čini okolina. Upoznati sebe, prihvatiti se i voljeti ono što jesmo jedini je način za preživjeti taj uragan”, kroz pjesmu poručuje SUN U.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X