Dani’el predstavlja novi singl ‘Look At Me’

Dani’elov singl ‘Look At Me’ prvi je s predstojećeg albuma ‘The Soul Has No Gender’ čija je svjetska radijska premijera bila u Izraelu na Radio Sol, a domaća u emisiji ‘Drugi dio dana’ u eteru drugog, hrvatskog radija.

  • 3
    Shares
Dani’el ‘Look At Me’

Zvuk ponešto drugačiji od onoga što je je Dani’el donosio ranije, pripremljen kao umjetnički konceptualni projekt od 9 pjesama i 7 video brojeva, te popraćen umjetničkim slikama korespondira s jedne strane novim zvukom elektroničkog popa, i s druge strane indie popa koji se sve više traži na svjetskoj razini, primjećuje radijski urednik G. Komerički.

Singl u izdanju Dita Entertainment (Velika Britanija) objavljen je na svim digitalnim platformama u petak 26. listopada.

Poslušajte singl “Look At Me”

“Ono što je Sam Smith na globalnoj sceni to je Dani’el na Hrvatskoj. Novim singlom „Look At Me” ovaj hrvatski pjevač i glazbenik još je jednom dokazao da mu je mjesto na svjetskim top ljestvicama. Jedinstvena emocija u glasu i zavidne vokalne sposobnosti dokaz su da Dani’el jako dobro zna što radi nastavljajući sa svojim synth popom s kojim je već odavno osvojio vrhove europskih top ljestvica. „Look At Me” je pjesma nevjerojatne atmosfere kakva se rijetko susreće kod hrvatskih glazbenika i sjajna najava albuma njegovog novog alter ega Balteshazzara” – Dubravko Jagatić, glazbeni kritičar.

O Dani’elu:

Danijel Majcen, umjetničkim imenom Dani’el predstavio se 2013. godine s debut albumom “The Book” izdavača Conzoom Records, Njemačka te sa svojim singlovima “Safe” i “It’s Time” ostvaruje mnogobrojne uspjehe u Europi. Uz pozitivne kritike, album je bio 13 tjedana na Europskoj alternativnoj ljestvici, pretekavši tako zvijezde poput Editorsa, Davea Gahana and the Soulsavers, nekoliko tjedana na Deezerovoj ljestvici te je ujedno pohvaljen od regionalnog Rolling Stone magazina (****).

U suradnji s drugim umjetnicima, Dani’el 2014. godine izdaje i remiksirani debut album The Book: Revision. Iz serije The Book s četiri nove pjesme nazvan “The Book Pt. II: Redemption” (2014.) ostvaruje veliki uspjeh gdje je singl “To Dare” izašao na kompilaciji poznatog njemačkog magazina Sonic Seducer.

Singl je također suportirani i od strane Hrvatskog radija, Yammat FM i radija 101. Rusija je također prepoznala singl, te par mjeseci kasnije singl u remiksiranom izdanju izlazi na ruskoj kompilaciji “Neonautics vol. 2” pod etiketom SkyQode. Iz tog razloga, posljednji album iz serije The Book, “The Book Final Chapter: Heaven Shall Be”, Dani’el izdaje za Scentair Records u Rusiji 2016. godine.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X