SUN U u devastiranom Haludovu snimila spot za singl ‘When Everything Goes Down’

Nakon predstavljanja singlom ‘Day After Day’, zagrebačka instrumentalistica i pjevačica SUN U, pravog imena Sanja Šiljković koje se mnogi sjećaju kao pjevačicu grupe Lollobrigida, iz svoje je kreativne radionice izbacila novu pjesmu.

SUN U – When Everything Goes Down (Foto: Vjekoslav Palinić)

Sanja i dalje stvara sve melodije, svira sve instrumente i pjeva, za miks je bio zadužen Damjan Blažun (Beat Busters, BLKPRNT), a mastering je i ovoga puta povjeren Samu Johnu koji stoji iza mastera Chemical Brothersa, Justicea, Jamesa Blakea, Little Dragona, Tige, De La Soula…

„When Everything Goes Down” je drugi singl koji najavljuje album, za koji je Sanja još početkom ove godina izjavila da je gotovo u potpunosti.

A što se dogodi kad se sve sruši? Ostaje nada. Uzdižemo se iz pepela kao feniks. Prateći videospot potpisuje Filip Filković Philatz (More Magnets), a sniman je na veličanstvenoj lokaciji hotela Haludovo u Malinskoj na otoku Krku. Prostor hotela već je nekoliko desetljeća u ruševinama, no i dalje izaziva strahopoštovanje. Kad se sve sruši nije kraj, kraj je kada odustaneš i zaboraviš.

Za styling se i ovoga puta pobrinuo naš genijalni modni dvojac Coded Edge.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X