SUN U u devastiranom Haludovu snimila spot za singl ‘When Everything Goes Down’

Nakon predstavljanja singlom ‘Day After Day’, zagrebačka instrumentalistica i pjevačica SUN U, pravog imena Sanja Šiljković koje se mnogi sjećaju kao pjevačicu grupe Lollobrigida, iz svoje je kreativne radionice izbacila novu pjesmu.

  • 7
    Shares
SUN U – When Everything Goes Down (Foto: Vjekoslav Palinić)

Sanja i dalje stvara sve melodije, svira sve instrumente i pjeva, za miks je bio zadužen Damjan Blažun (Beat Busters, BLKPRNT), a mastering je i ovoga puta povjeren Samu Johnu koji stoji iza mastera Chemical Brothersa, Justicea, Jamesa Blakea, Little Dragona, Tige, De La Soula…

„When Everything Goes Down” je drugi singl koji najavljuje album, za koji je Sanja još početkom ove godina izjavila da je gotovo u potpunosti.

A što se dogodi kad se sve sruši? Ostaje nada. Uzdižemo se iz pepela kao feniks. Prateći videospot potpisuje Filip Filković Philatz (More Magnets), a sniman je na veličanstvenoj lokaciji hotela Haludovo u Malinskoj na otoku Krku. Prostor hotela već je nekoliko desetljeća u ruševinama, no i dalje izaziva strahopoštovanje. Kad se sve sruši nije kraj, kraj je kada odustaneš i zaboraviš.

Za styling se i ovoga puta pobrinuo naš genijalni modni dvojac Coded Edge.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X