Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj

Sljedeći su na redu Sisak i Đakovo.

Superval turneja

Superval festival je festival školskih bendova kojem je cilj povezivanje, razmjena iskustava, stvaranje i slušanje glazbe, te omogućavanje djeci i mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi.

Nakon sjajnih nastupa i nezaboravnog iskustva koje su našim mladim bendovima pružili krcati Šibenik i Rijeka, a sve u nastojanju da otkrije, i široj populaciji predstavi, neizmjeran umjetnički potencijal koji se krije u školskim klupama ove zemlje, Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj.

Uz već potvrđene odlične autorske bendove, koji su na Supervalu dokazali da im ni nastupi pred 500 i više ljudi ne predstavljaju nikakav problem, u svakom će od gradova nastupiti i neko novo lokalno školsko glazbeno ime. Time ćemo mladim glazbenicima omogućiti da osjete kako izgledaju zajedničke turneje kroz više hrvatskih gradova te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala i domaće glazbene scene.

Sljedeći su na redu Sisak, gdje će se 14. 4. u klubu Skwhat predstaviti Slow Cured, DKD, Smrdljivi Martini i Ulix, te dan kasnije, 15. 4., Đakovo u kojem će, u rock baru King, zasvirati Slow Cured, DKD, Gradske bitange i Extroft.

Ulaz na oba događaja je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X