Susjedske razmirice: Robbie Williams provocira Jimmya Pagea glasnim puštanjem Black Sabbatha

Sve je počelo nakon što je Williams dobio pravo na gradnju podrumskog bazena u svojoj vili, u londonskom Holland Parku, a koja se nalazi tik do dvorca Jimmya Pagea.

Jimmy Page i Robbie Williams (izvor: Wikipedia)

Pravni spor oko dozvole za gradnju podrumskog bazena, a koji se vodio između građanina Robbieja Williamsa i građanina Jimmya Page, završio je prošlog mjeseca i to presudom da je Williamsu dozvoljeno kopati bazen u svojoj vili koja se nalazi odmah do tzv. dvorca prve razine, londonskog doma bivše gitare Led Zeppelina – građanina Jimmya Pagea. Page se protivio kopanju bazenu zbog bojazni da bi iskopine mogle narušiti temelje njegovog dvorca sagrađenog 1875. godine.

No, spor, čini se, nije završio onda kada je presuda donesena. Pismo koje je potpisano tek sa “Jonny” poslano je tamošnjem kvartovskom vijeću sa molbom da se nešto učini po pitanju svađe dvaju susjeda, a koje narušavaju kvartovski mir.

Williams, navodi se u pismu, navodno obilato provocira Pagea navijajući Black Sabbathe, Pink Floyde i Deep Purple, glazbu koja, isto tako navodno, smeta Pageu, a u njegovoj se prisutnosti prešetava noseći periku koja bi trebala imitirati Roberta Planta te jastuk koji nosi ispod uskih majica aludirajući na Plantov zapušteni pivski trbušić.

Inače, radovi na iskopavanju Williamsovog podrumskog bazena još uvijek nisu počeli. Razlog tomu je što Williams prvo mora osigurati garanciju nezavisnih stručnjaka da će eventualne podzemne vibracije biti nadzirane, a razmatra se i polaganje eventualne financijske jamčevine da Pageov dvorac neće biti uništen.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X