Eddie Murphy potvrdio: Snima se ‘Princ otkriva Ameriku 2’

Nakon više od 30 godina Eddie Murphy vraća se jednoj od svojih najslavnijih uloga.

  • 10
    Shares
Eddie Murphy i Arsenio Hall kao princ Akeem i Semmi u filmu ‘Princ otkriva Ameriku’ (izvor: YouTube)

Nakon višegodišnjih špekulacija konačno su odstranjene sve sumnje oko novog nastavka ‘Princa’, jedne od najomiljenijih božićnih komedija, barem na ovim prostorima, a koja je u dobroj mjeri odredila zimske praznike generacije odrasle 90-ih. Eddie Murphy vraća se kao princ Akeem, ovoga puta pod redateljskom palicom Kenya Barrisa, napoznatijeg po nagrađivanom sitcomu “Black-ish” iz 2014. godine.

Kako piše Entertainment Weekly, na scenariju “dvojke” uz redatelja Barrisa radi i Craig Brewer (“Hustle & Flow”) koji je s Murphyem već surađivao i na biopicu o Rudyu Ray Mooreu.

“Nakon puno godina očekivanja, oduševljen sam što se, sada i službeno, radi na filmu “Coming to America 2”, izjavio je Murphy za američki Rolling Stone, “Okupili smo sjajan tim ljudi koje će voditi Craig Brewer, koji je upravo dovršio odličan posao s Dolomite (Is My Name). Radujem se što ćemo ponovno na filmskom platnu oživjeti sve te kultne i obožavane likove.”

Filmu bi se trebao vratiti i Arsenio Hall, u ulozi prinčeve desne ruke, a radnja će se ovoga puta vrtiti oko Akeema koji stiže u Ameriku kako bi pronašao svog davno izgubljenog sina, prestolonasljednika fiktivne države Zamunda.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh