Sve poznate informacije o trećoj sezoni Netflixove hit serije ‘Stranger Things’

Netflix je potvrdio da je treća sezona hit serije ‘Stranger Things’ predviđena za ljeto 2019. godine.

  • 9
    Shares
‘Stranger Things’

Vijest je objavljena ovog vikenda tijekom press konferencije Television Critics Associationa u kalifornijskom Beverly Hillsu. Podsjećamo, nešto slično još je 2017. godine najavio David Harbour, glumac koji u seriji tumači ulogu šerifa Jima Hoppera, kada je konstatirao da serija vjerojatno neće ući u treću sezonu 2018. godine jer braći Duffer (kreatorima serije) treba barem godina dana pauze za novi materijal.

Ono što za sada znamo o novoj sezoni jest da će imati 8 ili 9 epizoda, kako je natuknuo izvršni producent Shawn Levy. Levy je za Collider otkrio i da će treća sezona najvjerojatnije biti smještena u godinu nakon uzbudljivog finala druge sezone, dakle u ljeto 1985. godine. Braća Duffer također su već naznačila da će se nova sezona dijelom koncentrirati i na odrastanje i pubertet svojih protagonista.

Da li će treća sezona biti i posljednja? Sudeći prema komentarima braće Duffer koje su dalii u razgovoru za Vulture, “serija će odraditi još četvrtu sezonu i onda je to to”. Kako treća sezona bude odmicala tako će se sve više nazirati nekakav mogući rasplet serije.

Za sada nije poznato hoće li Dufferi uvesti i neke nove likove u treću sezonu, odnosno o kakvim je televizijskim karakterima riječ. Poznato je tek da su, po novoj sezoni, angažirani glumci Jake Busey i Cary Elwes. Svi glumci iz prethodne dvije sezone trebali bi ostati gdje jesu. S uvećanim saldom na bankovnom računu. Winona Ryder i David Harbour tako će u novoj sezoni biti plaćeni 350 tisuća dolara po epizodi. Millie Bobby Brown imati će 300 tisuća dolara, a ostatak znatiželjne dječje ekipice po 250 tisuća dolara svaki.

Snimanje treće sezone započelo je 23. travnja ove godine.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X