‘Sve se da’ poručuje poznati slovenski kantautor Vlado Kreslin

Vlado Kreslin, jedan od najpoznatijih slovenskih kantautora i glazbenik bogate karijere objavio je hrvatsku verziju pjesme ‘Sve se da’. Slovenska verzija ‘Vse se da’ inače je glavna pjesma dokumentarnog filma ‘Poj mi pesem’ (Pjevajte mi pjesmu) o Vladi Kreslinu.

Vlado Kreslin (Foto: Vlado Cankar)

Gosti u pjesmi su mališani Dječjeg zbora Osnovne škole Nova Jarše – Rock Mulčki. Pjesma je komentar na današnje vrijeme u kojem vlada sve veća empatija i beznađe, ali isto tako daje i nadu da se sve da i može popraviti. Pjesma “Sve se da”, nalazi se na upravo objavljenoj kompilaciji “Vrući ljetni hitovi”.

Vlado Kreslin, čovjek s crnom gitarom, kako su ga prozvali, objavio je niz solističkih albuma, live izdanja, suradnji s brojnim glazbenicima iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Velike Britanije, SAD-a, Irske, Austrije i Senegala, kao i kazališnu i filmsku glazbu te zbirke poezije. Prošle godine u izdanju Croatia Records u njegovu diskografiju upisana je i dvostruka kompilacija “Greatest Hits Collection”, jedinstvena zbirka najvećih hitova iz uspješne edicije Croatia Recordsa s ukupno 36 Vladinih najznačajnijih pjesama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X