System Of A Down objavili nove informacije o nadolazećem albumu

Bend je otkrio da se album ‘100% događa’ i da dosad već imaju spremnih 15 novih pjesama.

Serj Tanakian (Foto: Wikipedia)
Serj Tanakian (Foto: Wikipedia)

Govorkanja o novom albumu kalifornijskih metalaca, prvom nakon “Mesmerize” i “Hipnotize” objavljenih 2005. godine, krenula su već i prije nego što je bend objavio fotografije iz studija i najavio seriju festivalskih datuma, među kojima se ističe headlinerski nastup na festivalu Download koji će se održati od 9. do 11. srpnja 2017. godine u Derbyshireu.

“Radimo na albumu posljednjih pola godine i imamo već 15 pjesama koje su dovoljno dobre i vrijedne objavljivanja. Ne znamo još točno kad ćemo ga objaviti, još nismo napravili plan. Ogroman je pritisak na nama jer je prošlo već gotovo 12 godina od zadnjeg materijala, ali želim da se svi osjećamo dobro s tim što radimo”, izjavio je bubnjar John Dolmayan za Kerrang.

Bend je poznat po izražavanju svojih političkih stavova, kritiziranju američke imperijalne politike kao i utjecaja medija na moderno društvo. Od objavljivanja posljednjih albuma do 2010. godine System Of A Down su bili u privremenom prekidu, a članovi su se posvetili drugim projektima. Tako je Serj Tanakian u međuvremenu objavio dva solo albuma, Daron Malakian i John Dolyman su osnovali bend Scars on Broadway, a Shavo Odadjian bend Achozen.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X