Talib Kweli i Madlib najavljuju novi album ‘Liberation 2’ singlom ‘After These Messages’

Na albumu gostuju Q-Tip, Westside Gunn i posthumno Mac Miller.

Talib Kweli & Madlib “After These Messages”

Talib Kweli i Madlib najavili su svoj novi album, “Liberation 2” koji izlazi 6. ožujka ekskluzivno na podcast mreži Luminary. Kao najavu objavili su prvi singl “After These Messages” i prateći spot.

Sedamnaest godina godina nakon svog prethodnika, “Liberation 2” je nastajao najmanje desetljeće. Kweli je dvaput putovao u Afriku tijekom snimanja albuma koji uključuje suradnje s Q-Tipom, Wildchildom, Rocom Marcianom i Westside Gunnom, kao i posthumni doprinos Maca Millera.

U izjavi, Kweli je opisao album kao “ekspanzivan konceptom, ali nabijen sadržajem i pristupom”. Dodao je: “Ljudi danas razmatraju ono što je najvažnije — obitelj, zdravlje, dobrobit, ljubav. Materijalizam i razuzdanost koji se stereotipno povezuju s hip-hopom izgubili su dio svog sjaja. Madlib i ja bili smo dosljedni u slanju poruka. Nikad nije postojalo bolje vrijeme za tako iskrenu glazbu koja odaje počast zvukovima koji su nam prethodili.”

Uvod pjesme “After These Messages” semplira TikTokkera LevertTheBassmana, koji koristi svoj račun kako bi razbio duboke korijene rasizma u Americi. Uz refren Kwelijevog sina Amanija, u pjesma Talib šalje i oštru poruku poruku: “We used to hang from trees/ Now they’re hanging on every word.”

U režiji videografa China Chasea, popratni spot prikazuje radove Voodo Féa i afroameričke umjetnice Aissate Pinto Da Coste.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X