Tarantino želi Willa Smitha u svom spaghetti westernu

Redateljska zvijezda u svom novom filmu želi nastaviti s angažiranjem najpoznatijih holivudskih gumaca. Nakon Brada Pitta, na red je došao Will Smith,koji ima iskustva s ulogama u neobičnim westernima.

Ulazi li Will Smith ponovno u western priču, ali ovog puta pod redateljskom palicom Quentina Tarantina?

Quentin Tarantino želi Willa Smitha za glavnu ulogu u svom novom filmu „Django Unchained“, piše Hollywoodreporter.com. Smithovi zastupnici su glumcu poslali scenarij, ali se još uvijek ne zna je li on pročitao Tarantinov scenarij za film koji je sam redatelj nazvao spaghetti westernom.

U „Django Unchainedu“ bi se još trebali pojaviti Samuel L Jackson i Christopher Waltz kojem je upravo uloga u Tarantinovim “Nemilosrdnim gadovima” donije Oscara za najboljeg sporednog glumca.

Priča bi pratila roba na američkom Jugu koji se udružio s njemačkim lovcem na ucjene kako bi pronašao svoju ženu. Redatelj „Nemilosrdnih gadova“ snimanje planira za jesen po mogućnosti u Louisiani, ako se Willu Smithu svidi scenarij i ako pristane na honorar, jer Tarantino istovremeno traži i financijskog partnera za njegov prvi (i sigurno neobični) spagetti western.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X