Tarantinov ‘Bilo jednom… u Hollywoodu’ srušio rekord u domaćim kinima

Preko 27.000 gledatelja u prva 4 dana prikazivanja.

‘Bilo jednom… u Hollywoodu’

Domaća kino publika s velikim nestrpljenjem dočekala je 9. film Quentina Tarantina. Ovaj vikend gledatelji su u velikom broju pohrlili u kino dvorane širom Hrvatske vidjeti najnovije ostvarenje kultnog redatelja o kojem svi pričaju. Koliko je publika bila željna novog Tarantina najbolje govori podatak kako je film u samo prva 4 dana prikazivanja pogledalo više od 27.000 gledatelja. ”

Bilo jednom… u Hollywoodu” već je nakon prva dva dana prikazivanja (četvrtak i petak) postao Tarantinov film s najvećom zaradom u kino otvaranju u Hrvatskoj, a kada se tome pribroje rezultati subote i nedjelje krajnje brojke još su impresivnije. Naime, dosadašnji Tarantinov rekorder bio je film “Mrska osmorka” (The Hateful Eight) s 15.416 gledatelja u otvaranju dok ga je “Bilo jednom… u Hollywodu” prestigao za preko 12 tisuća gledatelja više.

U američkim kinima film je do sada zaradio skoro 115 milijuna dolara i time za isti period prikazivanja prestigao dotadašnjeg rekordera Nemilosrdne gadove (103.9 milijuna dolara) dok je ukupna zarada na svjetskim kino blagajnama prešla 122 milijuna dolara.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X