Teho Teardo & Blixa Bargeld prebačeni u Pogon Jedinstvo

Nakon rekordno brzo rasprodanog koncerta Teha Tearda i Blixe Bargelda 7. veljače u Močvari, zbog velike potražnje, organizator je odlučio smo premjestiti mjesto održavanja u susjedni Pogon Jedinstvo.

Teho Teardo & Blixa Bargeld u Pogonu Jedinstvo
Teho Teardo & Blixa Bargeld u Pogonu Jedinstvo

Koncert Teha Tearda & Blixe Bargelda organiziran je u sklopu putujuće izložbe Goethe-Instituta “Geniale Dilletanten – supkultura u Njemačkoj 1980-tih” u Pogonu Jedinstvo od 4.2. do 18.2.2017. Zbog održavanja koncerta, izložba će 7.2. biti zatvorena, no svakako se proporuča posjeta kroz ostale dane održavanja.

Organizator napominje da je koncert i dalje sjedećeg karaktera te da je i novi broj ulaznica u prodaji ograničen, pa nabavite svoju ulaznicu na vrijeme. Uskoro će biti objavljujene informaciju kada će ulaznice biti dostupne u Močvari, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Ulaznice kupljenje za koncert u Močvari vrijede za koncert u Jedinstvu.

Teho Teardo & Blixa Bargeld (Foto: RABSCH)
Teho Teardo & Blixa Bargeld (Foto: RABSCH)

Online prodaja: Dirty Old Shop: http://bit.ly/Blixa-DirtyOldShop, Rockmark: http://bit.ly/Blixa-Rockmark. Info: www.mochvara.hr/program/info/eksperimentalna-glazbena-avantura-170207

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X