The Breeders objavljuju vinilna reizdanja prva četiri albuma

Kultni američki aternative rock bend The Breeders nakon objavljivanja novog albuma ‘All Nerve’ objavit će ponovo i svoja ranija izdanja ali ovog puta na vinilu. Albumi ‘Pod’, ‘Last Splash’, ‘Title TK’ i ‘Mountain Battles’ bit će objavljeni 18. svibnja posredstvom izdavačke kuće 4AD koja je ujedno objavila i novi album.

  • 25
    Shares
The Breeders (Foto: Marisa Gesualdi)

Prvi album “Pod” objavljen je 1990. godine i svojevremeno je naveden kao jedan od omiljenih albuma Kurta Cobaina. Na drugom, ujedno i platinastom, albumu “Last Splash” svirala je klasična postava ovog benda koja se ponovo okupila za novi album i aktualnu turneju. Ovo je prvi put da će ova dva albuma biti objavljena za izdavačku kuću 4AD.

Albumi “Title TK” I “Mountain Battles” nisu tiskani na vinilu od svog objavljivanja 2002. i 2008. godine, te će ovo biti prava poslastica za fanove ovog legendarnog benda.

Sastav The Breeders je trenutno na američkoj turneji u okviru albuma “All Nerve”. Album je odlično prihvaćen kako od strane publike, tako i od strane kritičara. Nakon završene američke turneje, The Breeders će se otisnuti i na europsku turneju koja će po sadašnjim planovima trajati do kraja studenog 2018. godine.

  • 25
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X