Boris Štok obradio pjesmu Idola ‘Baby, Baby’

Riječki glazbenik Boris Štok predstavio je singl ‘Baby, Baby’. Jedan od izvođača koji će u subotu 26. svibnja nastupiti na Sea Star festivalu preradio pjesme grupe Idoli koju je kultna beogradska grupa napravila za film ‘Davitelj protiv davitelja’.

  • 21
    Shares
Boris Štok (Foto: Vanja Tataj)

Nakon EP izdanja “Puls” i uspješnih singlova “Ove misli” (feat. Yaya), “Voli me još ovu noć”, “Ispod kože” i “Kao mi”, Boris Štok predstavlja novi rad – pjesmu “Baby Baby”. Spot je sniman kao dio “live” sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci, a uskoro će biti objavljen cijeli live session, koji će uključivati live izvedbe nekih neobjavljenih pjesama s albuma koji izlazi tijekom jeseni 2018. godine. Glazbu i tekst “Baby, Baby” potpisuje Srđan Šaper, a aranžman je djelo Borisa Štoka i Darka Terlevića. Pjesmu je snimao Matej Zec, miks i mastering potpisao Srđan Sekulović Skansi, dok je videospot režirala Vanja Tataj.

Suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr, u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal prošle je godine krenuo u samostalne vode.

  • 21
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X